Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Já bych taky brala pořádný déšť.
Asi budu za méně chytrou, ale ví se už, kdy asi bude výstava v Praze? Skalničky tady v Brně zatím taky nehlásily, a to bývají v Bystrci koncem dubna...

Marti, setkání fialek v Praze máš tady na hlavní stránce, klikni si na domeček vlevo nahoře.
Skalničky zase najdeš, když si jednoduše zadáš skalničkáři Brno. http://www.skalnicky-brno.cz/vys.php
Skalničky zase najdeš, když si jednoduše zadáš skalničkáři Brno. http://www.skalnicky-brno.cz/vys.php
Jooo, Heli, bájo a moc dík, zase vím něco nového. Mrzí mě, že asi nebude ta burza v Bystrci, ještě zkusím zjistit. O té v arboretu vím. Moc prosím, pojedete v květnu do Prahy, do Troje? Ráda bych něco málo poslala holčinám.
Marti, burzy a výstavy skalniček už v Bystrci nebudou, definitivně se přestěhovaly do arboreta.
Do Prahy pojedeme, pokud se nestane něco nepředvídaného. Počítám s tím, že ti něco povezeme.
Do Prahy pojedeme, pokud se nestane něco nepředvídaného. Počítám s tím, že ti něco povezeme.
Dobré ráno
!
4 °C, zataženo, mlhavo, takové spací počasí (ještě chvíli bych v té posteli vydržela
).
Přeji pohodový den!
!4 °C, zataženo, mlhavo, takové spací počasí (ještě chvíli bych v té posteli vydržela
).Přeji pohodový den!
Dobré ráno, u nás 1 °C a jak se dívám ven, je tráva namrzlá. Svítí už
, zase nenaprší. Mějte pěkný a pohodový pátek. 
, zase nenaprší. Mějte pěkný a pohodový pátek. 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Včera u nás popršelo, zahrada je solidně zalitá. Dnes je ráno mlhavé, jsou jen 3 °C a v noci byl mrazík. Mlha klesá k zemi, sluníčko začíná svítit.
Užijte si "malý" víkend.
Užijte si "malý" víkend.
Ahojky, u nás taky včera pršelo, i v noci, namrzlé naštěstí nebylo, a teď je jen 6 nad nulou. 

Dobré ráno všem. U nás ráno 3 °C, teď už je 6 °C, zataženo a občas někde vykoukne sluníčko.
Přeji příjemnou sobotu.
Přeji příjemnou sobotu.

U nás minus 1 °C, namrzlá tráva, ráno mi svítilo
do okna a teď se zatahuje.
Přeji hezkou sobotu!
do okna a teď se zatahuje.Přeji hezkou sobotu!
U nás sluní o sto šest. Plánuju nákup látek do truhlíků, už se na to třepu, mám po té zimní pauze absťák.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Po ránu mrazík, námrazu bylo vidět na střeše našeho altánu. Je pěkně sluníčkově, sem tam mráček. Doufám, že se to během dne nezkazí.
Přeji krásný den.
Evuško, docela tě chápu.

Přeji krásný den.
Evuško, docela tě chápu.

Evuško, co to jsou prosím tě látky do truhlíku?
Píšu z tabletu a on tu je našeptavač a občas mi to ulítne :-) - měly tam být kytky. ;-)
Jsem to v rychlosti taky četla, ale protože nejsem ručně zdatná, tak jsem myslela, že je to nějaká novinka... no jo no. 

Holky, máte někdo ty černé petúnie?
Dnes jsem potřeboval s něčím poradit a dotyčný mně nabídl i mj. takovéto rostliny, dal je prý i na Aukro. Tak kdyby tady pro kytičkáře. Aby nebylo zase zle, nevím, kam to sem někam vložit, tak mně to prostě slina na jazyk přinesla...
http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=14223090
http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=14223090Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno.
U nás je 5 °C a hodně zataženo. Přeji příjemný den.
U nás je 5 °C a hodně zataženo. Přeji příjemný den.

Mějte hezkou neděli.