Streptocarpus
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Streptocarpus
Helenko, máte s Aničkou nádherné rostliny. Ty strepsy jsou prostě úžasné květiny. 

Hezké kveteníčko! JL-Blossom for You už opravdu kvete jen pro tebe. :) Já už o něho loni přišla. 
Ale jsem ráda, že se o něho tak pěkně staráš, že je takový, jaký je na fotce, díky!

Ale jsem ráda, že se o něho tak pěkně staráš, že je takový, jaký je na fotce, díky!

Holky, nádhera.
Mi bude kvést jen jeden a několik rostlinek má poupata, pořád na ně čučim, mám nemocenskou, tak mám víc času na květinky.
Mi bude kvést jen jeden a několik rostlinek má poupata, pořád na ně čučim, mám nemocenskou, tak mám víc času na květinky.

JL-Blossom for You je obsypaný poupaty, takže až rozkvete naplno...
Helenko, ty máš toho Bristol's "psychouše" krásně vybarveného (i když se to Pepovi nezdá). Mně kvete poprvé, ale zdá se mi, že na rozdíl od jiných strepsů je jeho vybarvení časem sytější.
Helenko, ty máš toho Bristol's "psychouše" krásně vybarveného (i když se to Pepovi nezdá). Mně kvete poprvé, ale zdá se mi, že na rozdíl od jiných strepsů je jeho vybarvení časem sytější.
- febra
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem nafotila pár strepsíků a taky tu přidám ty, co jsem fotila o pár dní dřív.
- febra
- Kontaktovat uživatele:
A ještě pár...
Na focení bylo dnes málo světla, ale při použití blesku by neměly věrohodnou barvu.
Na focení bylo dnes málo světla, ale při použití blesku by neměly věrohodnou barvu.
Marti, jsou krásné. Jeden hezčí než druhý. Nechápu, co s nima, holky, děláte, že už vám jich tolik kvete. Mně kvetou teprve tři, a to ještě všechno moji kříženci.

- febra
- Kontaktovat uživatele:
Pepo, oni mi teprve začínají, opravdu po jednom stvolu.
Ti tvoji kříženci jsou suproví, musí ti dělat velkou radost.
Ti tvoji kříženci jsou suproví, musí ti dělat velkou radost.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Anička, Febra, no proste vám krááásne kvitnú, klobúk dole, akosi tie strepsy kvitnú viac ako fialky? Či sa mi to iba zdá tými fotkami?

Martinko, krásné strepsíky máš. Teď už to povalí, za pár dnů už budeš zavalená květama.
Dnes jen jeden. Štve mě, že se květy nerozvíjejí.
Vlasto, nekvetou víc, jen se to zdá, protože mají větší květy a celkově jsou to větší rostliny.
Vlasto, nekvetou víc, jen se to zdá, protože mají větší květy a celkově jsou to větší rostliny.
Jejda, lidičky, tady je tolik krásných kytííí, paráda!!!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Martiíí, krása! Ten červený a fialový jsou suprovní.
Krásní strepsíci. Bohužel pro ně nemám doma místo ani podmínky. Nebo je neumím. 

- febra
- Kontaktovat uživatele:
Aničko, to je tedy kytice - ta Marilyn Monroe. Ta moje od tebe zatím ještě nevykvetla. Už se na ni moc těším. 

Děvčata, Marilyn Monroe (opravila jsem) - tady ji máte přímo u zdroje - http://www.senpolia.info/catalog/9/2495/.
V ruštině to píšou "Merilin Monro", tj. "e", měkké "i", a ještě bez "e" na konci, např. LE-Merilin Monro/ЛЕ-Мерилин Монро - jo, tak ta je dokonce v ukrajinštině, jak teď koukám - v ruštině by byla s tvrdým "e" Мэрилин (v ukrajinštině jsou ta éčka - měkké/tvrdé - naopak :-); je to binec..., ale tahle je prostě psaná v originále, po anglicku.
V ruštině to píšou "Merilin Monro", tj. "e", měkké "i", a ještě bez "e" na konci, např. LE-Merilin Monro/ЛЕ-Мерилин Монро - jo, tak ta je dokonce v ukrajinštině, jak teď koukám - v ruštině by byla s tvrdým "e" Мэрилин (v ukrajinštině jsou ta éčka - měkké/tvrdé - naopak :-); je to binec..., ale tahle je prostě psaná v originále, po anglicku.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Hani, je to nejspíš taktéž v ruštině, jen si to každý píše, jak chce. Například tady
http://www.uznayvse.ru/znamenitosti/%D0 ... D0%BE.html
http://www.uznayvse.ru/znamenitosti/%D0 ... D0%BE.html
Pěkné... ale ta druhá Marilyn nemá v sobě tolik žluté. :-)
Hezké květy.