Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Pepo, to nas..štve, viď!? Mně spadnul košík se dvěma pěknýma strepsama do plata s honzikama. Myslela jsem, že budu brečet, ale jen jsem byla sprostá.
Holky, já bych se kopnul. Joe's Marble Mab jsem olámal až na srdíčko kompletně. No nevím, jaké sprosté slovo je pro mne dnes dostatečně sprosté. A navíc se mi dnes líhnou kuřata a já musel na hodinu odjet. V té líhni se vlhkost udržuje tak, že pod roštem s vajíčky je nalitá voda. Ten rošt není až ke koncům a samozřejmě, že když jsem u toho nebyl, se jedno kuřátko vyklubalo tak nešťastně, že se dostalo hlavičkou pod rošt a utopilo se. Na závěr jsem si všiml, že na Yukako, kterou jsem koupil před 14 dny, je srdíčko hodně pokroucené, takže to vidím na roztočíka. Teď mi řekněte, jestli mám zbytek dne jít prospat nebo se zavřít do pokoje a řvát do zdi?
Pepo, tomu se říká DEN BLBEC. Když si lehneš, spadne s tebou postel. Ale bude líp.
- micquie
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, bude lepšie. Posteľ a spánok to spraví. ;)
- micquie
- Kontaktovat uživatele:
Moji prví Ukrajinci: DS-Beloved, DS-Mistika a DS-Nochnye Ogni. 

Naposledy upravil(a) HankaP dne čtv 08. kvě 2014 0:37:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ... opraveny názvy
Důvod: ... opraveny názvy
- febra
- Kontaktovat uživatele:
Ten DS-Nochnye Ogni je moc hezký, bude asi dost tmavý. Koukala jsem na foto u Dimetrisu, protože jsem netušila, co je zač.
Moc pěkný kousek.
Moc pěkný kousek.

- micquie
- Kontaktovat uživatele:
Naň sa teším najviac. Už má aj malý púčik, verím, že neuschne a čoskoro pokvitne.
Pepíno, já bych to viděla na flašku! Škoda, že už nebydlím v Praze, přijela bych ti s ní pomoct.
Neboj, ono to obrazí. A něco máš u nás v depozitech, tak žádný zle! Na roztočíka vem Vertimec, na padlí Zato. Když to půjde, tak doval ty polámaný lupeny od sinningií, třeba se podaří to namnožit.
Neboj, ono to obrazí. A něco máš u nás v depozitech, tak žádný zle! Na roztočíka vem Vertimec, na padlí Zato. Když to půjde, tak doval ty polámaný lupeny od sinningií, třeba se podaří to namnožit.

Mám dotaz... Prvně mi kvete Atsu Hama a má květ takovou úzkou trubku. Je to u něj normální, nebo mám počkat na další květy, jestli budou klasické?
Evi, další květy bych řekla, že budou v normě. Jestli pamatuješ, jeden z prvních loňských bastlíků měl květ taky trubkový. Taky dostal jméno JL-Pipes of Jericho - trouby z Jericha. Ale další květy už byly normální. Bohužel mu to nevydrželo. Tyhle anomálie jsou časté. :)
Jani, na toho tvýho trubku jsem si vzpomněla. Škoda, že mu to nevydrželo. Na toho mýho teda počkám. Díky.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pepi, to mě mrzí za tebe. Občas se to povede každé z nás, že něco padne za vlast, a je to vždycky k vzteku. Mám ty ruce obě levé, a tak někdy taky nějaký květník spadne, a vždycky s kytkou, co mi na ní zrovna záleží.
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Babett, jestli to není tím, že ti záleží na každé kytce? 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ivanko, Janě taky DS-Sofi Ruletovna udělala první květ jako sport a další vykvetly správně.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Helenko, já mám dvě rostliny (rozsadila jsem je od sebe), jedna kvete takhle sportovně a druhá jak má. Už to měly tak loni. Ony vůbec tyhle ruletky rády sportují.
Moc krásné!