Zahrada
Re: Zahrada
Pepo, jestli nezapomenu, vyfotím ji v plném květu. Má nádherně modrou barvu.
Heli, mé oči se pokochaly, krásně ti to kvete!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, kosmatce mám taky ráda a ty je máš nádherně rozrostlé. Máš i nádhernou pivoňku, na té jsem mohla oči nechat.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem konečně trochu řádila na zahradě. Byla tu řeč o orlíčcích. Mám jen růžový, kdyby někdo chtěl semínka. Je dost vysoký, mně ho vyvrací vítr.
- Aksinedka
- Kontaktovat uživatele:
Pro tu barevnost...
Pic kozu do vazu! Helenko, ty delospermičky jsou kouzelný!!! Tak tam to chci zkouknout. :)
Nech bejt, ty tvý koberce na zahradě taky mají něco do sebe! Kosmatce jsou prostě epesní sukulenty.
Nech bejt, ty tvý koberce na zahradě taky mají něco do sebe! Kosmatce jsou prostě epesní sukulenty.
Holky moje zlatý, to jsou ale krásný zahrádky... nevím proč, ale takové karafiátky jsem u nás neviděla, jen ty drobnokvěté, no jo, budu muset kouknout dále po okolí...
Dnes jsem vyfotila plně rozkvetlou moltkii (hlavně pro Pepču)...
moji oblíbenou skupinku ostrožek
a karafiátek.
moji oblíbenou skupinku ostrožek
a karafiátek.
Helenko, díky, moc pěkné kvítí. Ostrožky mám taky tuze rád, ale u nás to tu je jako na větrné hůrce a já je mám pořád vylámaný...
Pepčo, však my taky všechna vyšší kvítka musíme svazovat.
- Aksinedka
- Kontaktovat uživatele:
Já letos vysázela 5 ostrožek a jsou pořád malinkaté, :( tak 30 cm.
Packo, máš je překrásné, opravdu. :)
Packo, máš je překrásné, opravdu. :)
Ale musí mít světlo a vodu. A i potřebují dost výživnou zem, jinak stojí za prd.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Měla jsem ostrožky pořád zlámané od větru, zrušila jsem je. Moje maminka měla na zahradě snad 2 m vysoké ostrožky, palice jak blázen. Lidi se zastavovali a chodili se dívat.
To je škoda, kdybych měla možnost, nasadila bych tři modré barvy vedle sebe...
Mikino, punťa pro tebe...
... abys viděla, čeho je schopný - ty srdíčkové listy, to je on, proroste prostě všude. Skrz kakost, denivku, levanduli, astru...
Ale je krásný, tak mu to dovolím.
... abys viděla, čeho je schopný - ty srdíčkové listy, to je on, proroste prostě všude. Skrz kakost, denivku, levanduli, astru...
Ale je krásný, tak mu to dovolím.
Evi, ten je krásný!
Mně, kde se vzal, tu se vzal, rozkvetl zvonek v zeleninové zahrádce v trsu měsíčních jahod. A navíc ke všemu 3 stvoly kvetou bílými květy a 2 modrými. Nikdy se takový zvonek v mé zahradě nevyskytoval, tak nevím, kdo mi ho nadělil (jestli jsem si nepřitáhla semínka s těmi jahodami, ty jsem před 3 lety kupovala).
Mně, kde se vzal, tu se vzal, rozkvetl zvonek v zeleninové zahrádce v trsu měsíčních jahod. A navíc ke všemu 3 stvoly kvetou bílými květy a 2 modrými. Nikdy se takový zvonek v mé zahradě nevyskytoval, tak nevím, kdo mi ho nadělil (jestli jsem si nepřitáhla semínka s těmi jahodami, ty jsem před 3 lety kupovala).
Takhle jsem si před lety napěstovala jeden zvonek, možná ten, co máš v jahodách. Myslela jsem podle listů, že to bude kopretina. Od té doby je tu s námi, je taky nezničitelný :-), rvu ho do vázy i s kořeny (ty samozřejmě uřežu) a je ho pořád všude dost.
Mamka ho chtěla na zahradu, tak jsem jí už třikrát odryla a vždycky jsem trefila bílý. Víc už nechce. :-)
Mamka ho chtěla na zahradu, tak jsem jí už třikrát odryla a vždycky jsem trefila bílý. Víc už nechce. :-)