Přání, gratulace
Re: Přání, gratulace
Věruško, taky přeji jen to nejlepší. Kromě zdraví a štěstí taky hodně kvetoucích kytiček a příjemné a hodné lidičky okolo sebe. 

Věrko, všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví, lásky, štěstí, kvetoucích kytiček a hodné lidi kolem sebe
.
.Re: Přání, gratulace
Teda, už to nestihnu včas, přesto přeju všechno nejlepší, hodně zdraví, ať se ti všechno daří, doma pohodu, v práci taky ať je všechno OK, a pokud možno co nejmíň starostí a s Verčou jen radosti. 
Taky se přidávám ke gratulantům a přeji vše nej!
Věrušce k narozeninám i já přeji vše jen to nejlepší, hodně zdravíčka a štěstí! Ať se ti vše daří!!! 

I já přeji vše nejlepšíííííí.
Věrko, taky se přidávám pozdě, ale přeji ti všechno nejlepší, štěstíčko, zdravíčko a moře kvetoucích kytiček a hlavně míň starostí.

Marbut, přeji ti k dnešním narozeninám hodně zdraví a štěstí, ať se ti vše daří. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Též se připojuji k přání krásných narozenin. Maruško, vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví a hodně moc kvetoucích kytiček. 

Maruško, i ode mě přijmi upřímné přání k dnešním narozeninám. A k těm ti přeji hodně zdravíčka, štěstí a životní pohodičky. Taktéž zelené tlapky, ať ti kytičky hodně kvetou a rostou a dělají radost!

Milá devčata, všem vám moc děkuji, je to velmi milé.
Majka Butovičová
Majka ButovičováRe: Přání, gratulace
A ještě dodatek, všem rakům, kteří dnes slaví jako já, přeji také vše nejlepší.
I já se přidávám a přeji vše nejlepší k narozeninám.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Maruško, nesmím chybět s přáníčkem zdraví, štěstí a lásky. Ať se ti splní tvá přání. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Aničko, vše nejlepší k narozeninám, doufám, že dostaneš k vysvědčení pěkné dárky a hodně polibků od svých blízkých. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Aničko, krásný narozeninový den a ještě nespočítaně těch dalších ve zdraví, lásce a pohodě.
Taky přeji vše nej
!
!Re: Přání, gratulace
I já se přidávám a přeji vše nejlepší k narozeninám.
AničkoZ, přeji ti, aby se ti splnilo vše, co si přeješ, zdraví, štěstí, pohodu, krásné kytičky atd...