Saintpaulia
Re: Saintpaulia
Moc krásná byla...
Bohužel všechny rostlinky prý stále víc bělely, až dobělely. Žádná nepřežila. :-(
Myslím ale, že to nebyla listová chiméra - když původně byla normálně pestrolistá a až později se objevil ten "chimérový vzor"... který nota bene nakonec asi taky vymizel...?
Bohužel všechny rostlinky prý stále víc bělely, až dobělely. Žádná nepřežila. :-(
Myslím ale, že to nebyla listová chiméra - když původně byla normálně pestrolistá a až později se objevil ten "chimérový vzor"... který nota bene nakonec asi taky vymizel...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Krásné fialenky.
Jejda, to je zase tady parády!!! Krásné.
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Kočko,
.
.Re: Saintpaulia
Má ten okraj víc zelený, ale tady na tom nejhezčím květu nic moc zrovna...
Krásne ich máte. Mne kvitne prvýkrát Sparkleberry.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Teda Pepíčku, LE-Parizhskie Tainy je nádherná, to se mám na co těšit.
Chtěla jsem se s vámi potěšit s prvním kvítkem, ale koukám, Ivče taky kvete. Snad to nebude vadit, že ji uvidíte znova. Nenapsala jsem, co to je - tedy LE-Aisedora.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vokajdo, to nevadí, že tu je dvakrát. Je krásná a každá trochu jiná.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ness' Fantasy Gold nakvétá růžovo-žlutými květy s přídechem barvy bílé kávy.
Je krásná...
Tak mě ale napadá, že by se měla přestat označovat jako Ness' Fantasy Gold - už konečně - víme to léta, že Ness' Fantasy Gold má vypadat docela jinak. Barvou (fuchsiová), má být polo- až plná, ale i listy má úplně jiné, zvlněné. Dívala jsem se na Google a vypadá to, že "tahle světlá" se vyskytuje fakt jenom u nás...
https://www.google.cz/search?q=Ness%27+ ... 80&bih=881
Nevím, jestli to může být sport, když je tak hodně jiná, nebo to byla záměna - tehdy ji prodávala paní Prchlíková, ale asi i paní Braunová (má ji v seznamu i ve fotkách), bůhví, jak a kde to vzniklo...
Tak mě ale napadá, že by se měla přestat označovat jako Ness' Fantasy Gold - už konečně - víme to léta, že Ness' Fantasy Gold má vypadat docela jinak. Barvou (fuchsiová), má být polo- až plná, ale i listy má úplně jiné, zvlněné. Dívala jsem se na Google a vypadá to, že "tahle světlá" se vyskytuje fakt jenom u nás...
https://www.google.cz/search?q=Ness%27+ ... 80&bih=881
Nevím, jestli to může být sport, když je tak hodně jiná, nebo to byla záměna - tehdy ji prodávala paní Prchlíková, ale asi i paní Braunová (má ji v seznamu i ve fotkách), bůhví, jak a kde to vzniklo...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Třeba bychom jí mohli zkusit nějaké pojmenování zavést - něco jako Lunar Lily White - to taky vzniklo původně z nějakého omylu jako bílá Lunar Lily, přitom ty dvě nemají nic společného...
Třeba Neness Gold...
Třeba Neness Gold...

korektor.cz
korektor.cz
Betty, máš je nádherné, krásné rostlinky.