Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ahojky, u nás je chladno, taky kolem 10 stupňů, děcka jedou ze školy do zoo, tak jen doufám, že jim nezačne pršet. Jsem se ráno s malým Davidem (11 let) pohádala, protože jsem mu zabalila pláštěnku a on si nebude dělat trapas. Tak jen doufám, že nebude, protože i když ji má sbalenou, tak ji určo nevytáhne.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den. Zatím polojasno. Odpoledne se půjdeme se psy mrknout do lesa. Ne že bych byla zvědavá na houby, těch bylo letos až moc, ale je to krásná procházka a pejsani se vyběhají do sytosti.
Miki, v jeho letech pláštěnku? To je hustý!
Miki, v jeho letech pláštěnku? To je hustý!
Babett, já vím, ale co kdyby pršelo??? No ale volal mi manžel, že David patřil k 10 dětem, které nebyly vzaty na výlet do zoo. Jelo jen 20 "hodných" žáčků. Nejlepší ale je, že informace o tom, že David nepojede a má vlastně zůstat doma, se ke mně nedostala. Neříkám, David občas informaci nedodá včas, ale přece když mi pošle učitelka informaci na papíře a já ji potvrzení o tom, že vím, že bude doma a nikam nejede, nevrátím zpátky, tak mi snad má zavolat??? Nebo má dojem, že jsem doma na každý případ a očekávám, co kdyby náhodou??? Nebo jí mám každý den volat, jestli je všechno v pořádku??? Fakt mě vytočila. Normálně bych jí nejraději něco od plic řekla.
Majko, to bych asi dělala kravál, zvlášť v dnešní době.
Zrovna dnes mi kolegyně líčila, jak se na třídních schůzkách včera jedna matka rozčilovala, že dítě zůstalo po škole, nemohli se na ně dovolat, jakou hrůzu si prožili, že nepřišlo v obvyklém čase.
A vzhledem k volbám budou mít děcka ředitelské volno, tak taky dostávali lístek, který museli rodiče podepsat, a od koho to ještě neměli zpět, tak si to na těch schůzkách učitelka nechávala potvrdit.
Zrovna dnes mi kolegyně líčila, jak se na třídních schůzkách včera jedna matka rozčilovala, že dítě zůstalo po škole, nemohli se na ně dovolat, jakou hrůzu si prožili, že nepřišlo v obvyklém čase.
A vzhledem k volbám budou mít děcka ředitelské volno, tak taky dostávali lístek, který museli rodiče podepsat, a od koho to ještě neměli zpět, tak si to na těch schůzkách učitelka nechávala potvrdit.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, kdyby se mladík rozhodl být záškolák, ani bys to nezjistila. Myslela by sis, že odjel do zoo. To je teda špatné a učitelku bych si podala.
To víte, že až budou třídní schůzky, tak si ji podám. Respektive napíšu moc "hezký dopis" do internetové žákovské knížky. Já vím, že náš David není andílek, ale protože nesedí v koutě a neposlouchá doslova všechno, tak nemusí s ním učitelka takhle jednat?
Dobré ráno, venku 8 °C a polojasno.
Dávám pár foteček ze sobotního výletu na Svatou Horu. Je tam zákaz focení, tak jsem to zkusila občas z nějakého zákoutí.
Mějte pěkný den.
Dávám pár foteček ze sobotního výletu na Svatou Horu. Je tam zákaz focení, tak jsem to zkusila občas z nějakého zákoutí.
Mějte pěkný den.

Helenko, moc pěkné fotky. Jsi jak tajný agent FBI. 

Heli, krásné!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den přeji. U nás zatím začíná pěkně, svítíčko sluní.
Helenko, pěkný výlet jste měli. Díky za nahlédnutí.
Helenko, pěkný výlet jste měli. Díky za nahlédnutí.
Dobré ráno, venku je 9 °C a vypadá to zakaboněně. Jdu na masáž, snad nezmoknu.
Přeji pěkný den.
Přeji pěkný den.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Je u nás zataženo, fouká. Počasí tak na podzimní kabát. Mějte krásný den.
U nás hezky, teplo, taky fouká, ale ráno byly jen 3 °C.
Dobré ráno, 12 °C a tma. Mějte se báječně. 

Jak se rozednilo, vidím, že je zataženo. Doufám, že nezmoknu, jdu na lymfodrenáž. Ať vám svítí sluníčko. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Sever Moravy hlásí taky tmu. 13 °C. Užijte si den.
U nás zatím hezky, v 5 ráno bylo 12 °C.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, dneska ještě nikdo nenakoukl a neudělal rosničku? Tak to musím udělat já. Takže od rána zataženo, leč docela příjemných téměř 15 °C. Užijte si den.
U nás krásně a teplo, v 5 ráno bylo 13 °C, kolik je teď, zjistím až za hoďku.