Ahojky, u nás od rána svítí sluníčko, zatím teda nemáme na baráku teploměr, tak nevím, kolik je, ale je příjemně. Taky toho musím přes víkend zvládnout hodně, tak doufám, že všechno stihnu. Ještě rychle dávám .
U nás je permanentně zataženo a mlhavo. Taky mám hafo práce, ale předevčírem se mi zas blokla záda, takže se nemůžu pomalu hnout. Pěkně mě to seje, ale musím čekat, až to povolí. Tak dokončete podzimní práce bez úrazu a bolístek. :)))
Pěknou sobotu přeji. Klasika, nikdo nestíhá. Venku sluní, 16,5 stupně. A já tu lítám s mokrou hlavou. Jedu na sraz se základkou, raději nepočítám, po kolika letech. ;-) Mějte fajn víkend a nepřehánějte to s tou prací.
Jo. Džovis se diví, že se na něj utrhuju a nejsem ochotná mu házet a vytahovat zpod skříně míček. Jsem nafetovaná Myolastanem, abych si mohla na hajzlíku alespoň stáhnout kalhoty. Spoďáry jsem si ráno voblíkala pomocí dědovy staré hole. Gatě na zem, nohy do nohvicových děr a zahnutým koncem hole nahoru. Pohled pro bohy.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí. korektor.cz