Křížení
Re: Křížení
Ivanko, ten další je jako sloník s chobůtkem. :))) Třeba to bude nový tvar květu. :) Moc hezcí!
Tak jsem pojmenovala další.IR-Sloník (podle Janli)
IR-Růženka (podobný tvar květu jako Sloník a je do růžova, prostě Růženka.)
A už zase blbnu.
A to jsem si říkala, že dokud všechny z loňského roku nevykvetou, nebudu křížit. Ale je to silnější než já.

Ivanko, jsou báječný! A IR-Slonik je fakt sloníček. :))))) Má chobůtek. A spodní nafialovělý ušiska. To blbnutí, mi křižnitelé, máme asi všichni nastejno.:) Ale uznej, že je to krásný blbnutí. Jinak bychom dnes pěstovali jen obilí a nějakou tu burínu. 
Upřímně ti držím palce i pěstičky!

Upřímně ti držím palce i pěstičky!
Ivanko, obě jsou roztomilé. Už se těším, až je vyfotíš víc nakvetlé příští rok. 

Přeji ti, aby ti ta radost a to nadšení vydržely.
Já už mám taky letošní malé semenáčky a semínka na příští sezónu.
Já už mám taky letošní malé semenáčky a semínka na příští sezónu.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ivko, obě krásné, a hlavně ses o ně zasloužila ty. To je nejdůležitější.
Podařilo se mi letos křížení xAchimenantha Nortwood's Sunburst x smithiantha Vivian's Gift.
Semen bylo pramálo a přežili čtyři semenáčci. Je zajímavé, že každý má jiné listy. Ten s těmi stříbřitými není podobný žádnému z rodičů. Jsem moc zvědavý na květy, tak snad během zimy.
Semen bylo pramálo a přežili čtyři semenáčci. Je zajímavé, že každý má jiné listy. Ten s těmi stříbřitými není podobný žádnému z rodičů. Jsem moc zvědavý na květy, tak snad během zimy.
Miloši, je to zajímavé, jsem zvědavá, jak to dopadne.
No tak to já jsem taky. A, Mildo, jak se to bude jmenovat? xAchismithianta? Ty ses do těch xAchimenanth a smitoší nějak opřel :))! To je dobře. Já zas zkusím singošky, až budu mít matroš v květu.

Jo, a doufám, že bude každý semenáč mít jiný květ! Tak ať se zadaří!!!

Jo, a doufám, že bude každý semenáč mít jiný květ! Tak ať se zadaří!!!

Paráda, vypadají nádherně!
Jani, budou to pořád "jen" xAchimenanthy, protože jsou to pořád kříženci rodů Achimenes a Smithiantha. Podle poměrného zastoupení jednotlivých rodů v hybridu se už dál nerozlišuje...
Jani, budou to pořád "jen" xAchimenanthy, protože jsou to pořád kříženci rodů Achimenes a Smithiantha. Podle poměrného zastoupení jednotlivých rodů v hybridu se už dál nerozlišuje...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hanuli, dík! Vidíš, to mi nedošlo, že už je to vlastně jednou pokřížený. Kdepák, čovek se furt učí. :)))
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Týýý bláho, ty jsou. To budu teda zvědavá na květy. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Milošku, pěkné rostlinky, jsem zvědavá jak ti ostatní zvědavci.
Teda, to je vážně zajímavé, jak je každá rostlina jiná. To čumim. Jsem zvědavá na kvetení.
Díky všem za podporu!
- petrei
- Kontaktovat uživatele: