Křížení
Re: Křížení
Jsi ďábel! 

Ještě jedno nové křížení (Ingrid x K. amabilis). Ještě červenější puntíky na krémovém pozadí.
Vezmu některé příští týden do Faty, doma mi už překážejí a zabírají místo novým hybridům.
Teď jsem si všiml, breberek na květu vpravo, nějaká minimšice.
Vezmu některé příští týden do Faty, doma mi už překážejí a zabírají místo novým hybridům.
Teď jsem si všiml, breberek na květu vpravo, nějaká minimšice.
- petrei
- Kontaktovat uživatele:
Mildo, pidi mšice už jsi tedy vyšlechtil, ale o maxi mšice se prosím nepokoušej! 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
A proč ne? Dostal by nobelovku, za zahnání celosvětového hladu. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
A Láďa Struska by k tomu natočil celou řadu lákavých reportáží, jak snadno a levně připravím maxi mšici na tisíc a jeden způsob.
- petrei
- Kontaktovat uživatele:
To máš asi pravdu, ale co by se pod tíhou těch mšic polámalo rostlin. 

Hlásím vysetí bastlíků pro sezonu 2015. Je to 71 křížů. Mám ještě hafo pytelníčků se semínky. Kdo by chtěl zkusit, písněte, pošlu. :))))))
Ráda bych získala víc bastlíků s okrajem jako JL- Lambada, ale v jiných barvách, evéntuelně plné. Uvidíme, jestli se zadaří.
Ráda bych získala víc bastlíků s okrajem jako JL- Lambada, ale v jiných barvách, evéntuelně plné. Uvidíme, jestli se zadaří.
Týýý jo, už??! Držím všechny palce!!!
- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Mně to letos taky nedalo, a když se na DS-Krovavaia Roza udělal semeník, tak jsem ho vysela, to jsem zvědavá, co z toho bude.
Já taky! Třeba budeš příjemně překvapená. :)))) 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Teda, Jani, těch je. Já mám vyseté dvoje, dokonce už i přepikýrované. A na půdě mám další semenáče z letního výsevu.
A vyseto mám i z křížení s plnokvětým, tak jsem zvědavá, které se povedou plňáčci, doufám, že oběma a že budou krásné. 
A vyseto mám i z křížení s plnokvětým, tak jsem zvědavá, které se povedou plňáčci, doufám, že oběma a že budou krásné. 
Já jich, Ivanko, raději vyseju víc, protože ne všechny výsevy vyjdou. Někdy se mi zadaří lusky podtrhnout, a pak to klíčení podle toho vypadá. Část pak pojde při manipulaci (pikýrování a přesazování), někdy mi to i chytne plísničku, tak se raději sichruju. To víš, že kdybych to měla vypiplat všechno, tak by mi Fata nestačila :). Tak z toho, co vyjde, tak 10-20 bastlíků od každého, a nemám ve skleníku k hnutí.
Jo, a už mám selfíčko od singošky, co mi kvete. Zkusím vysít, jestli to uzraje.
Jo, a už mám selfíčko od singošky, co mi kvete. Zkusím vysít, jestli to uzraje.

Jani, tak jsem se konečně dočkala února a vysela tvoje poklady. Přemýšlím, že bych vršek zlehka porosila stimulátorem. Nebo je to blbost a mám to nechat na nich, nohy hore,
a čekat?
a čekat?Re: Křížení
Lado, nech to na nich. Zatím. Jestli vylezou, tak potom, po čase, až trochu zesílí, můžeš občas stříknout opravdu slaboučkým roztokem vody s hnojivem. Dá bůh, že vylezou. Mně letos při vší pečlivosti nevylezla tak třetina, anebo jen pár semínek z celku. Asi i tady platí, že čím se s tím víc mažeš, tím je to horší.
Dobrá, tak to bych na ně měla radši zapomenout a najít je tak za 2 měsíce. Jak se znám, budu je pořád okukovat a popohánět. Doufám, že bude platit - čím hloupější sedlák, tím větší brambory, a alespoň jednu z každého křížení vypiplám ke květu.
Fialiku, držím palce, aby ty brambory byly co největší. :-))

.