Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet, a možná ještě dál...
No prostě je hnusně, že už třetí den sedím doma.
Mějte se fajn.
No prostě je hnusně, že už třetí den sedím doma.
Mějte se fajn.
Tady je taky škivo. Ráno mrzlo. Mějte se! 

Ahojky, u nás je taky dešťavo a trošku kosa. a mně asi hrabe, neb bych ráda po práci (přijdu domů kolem páté) umyla okna. Tak nevím, máme jich celkem 13...
Jsem asi fakt pako a leze na mě jaro. 
Jsem asi fakt pako a leze na mě jaro. 
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Na Vysočině 7,6 °C a svítí
.
Majko, už to na mě taky přišlo. Okna už jsem myla předevčírem. Mějte se krásně a užijte si víkend.
.Majko, už to na mě taky přišlo. Okna už jsem myla předevčírem. Mějte se krásně a užijte si víkend.

Majko, jestli se nemůžeš mytí oken dočkat, počkej prosím na setkání ke mně a já ti to umožním...
Taky nabízím okna k vyřádění. Tyhle choutky mě teda míjejí. :)
Majko, když už budeš dělat kolečko po Moravě, stav se taky u mě.
Mně to mytí oken ani moc nevadí, zvlášť, co je máme vyměněné, je to pohádka, akorát nějaký blbec postavil na parapety samé kytky, a kdo to má pořád sundávat a dávat zpátky? Proto mytí omezuji na nutné minimum.
Mně to mytí oken ani moc nevadí, zvlášť, co je máme vyměněné, je to pohádka, akorát nějaký blbec postavil na parapety samé kytky, a kdo to má pořád sundávat a dávat zpátky? Proto mytí omezuji na nutné minimum.
Jinak dnes zážitek, ráno jsem se probudila do tmy, ale úplné tmy. Taková už se ani nevidí. V celé vesnici nám nešlo ani veřejné osvětlení. Navíc zataženo a mlha, takže cesta do práce při baterce chuťovka. V práci jsme si poseděli při svíčkách, než se trochu rozednělo, elektřinu pustili až v 9.30. Údajně spadl kabel vysokého napětí, tak to celé ráno opravovali.
Tak hlásím, že mám umyto osm oken a balkonové dveře, zítra dodělám zbytek a další věci. Vladi, taky nás tady navštívil ten blbec a já sundávám a nandávám. Jo, Evi, nevím, jestli ta tvoje okna zmáknu, každopádně na setkání se těším.
Dobré ráno, počasí je u nás stále stejné.
Mějte se báječně.
Mějte se báječně.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ano, Helenko... stále hnusně.
Vydařený den přeji všem.
Vydařený den přeji všem.
Hezkou sobotu, v noci sprchlo, teď je opět zataženo. Venku je už takové mokro, bláto všude, hlavně tam, kde je podryto krtkama, a to je skoro všude.
Přeju vám krásnou sobotu.
U nás teda sluní. V plánu je Divoká Šárka. Jenže mi louplo v zádech a nechce odloupnout, tak to bude asi spíš plouživá Evuše.
U nás teda sluní. V plánu je Divoká Šárka. Jenže mi louplo v zádech a nechce odloupnout, tak to bude asi spíš plouživá Evuše.
Dobré ráno, dnes je 0 °C a hustá mlha.
Přeji vám bezva neděli.
Přeji vám bezva neděli.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pěknou neděli přeji.
Počasí nám stále nepřeje, je zataženo, mlhavo. Nyní 0 °C, ale šediváček venku nevidím, tak jestli ta naše meteo zase nekecá.
Počasí nám stále nepřeje, je zataženo, mlhavo. Nyní 0 °C, ale šediváček venku nevidím, tak jestli ta naše meteo zase nekecá.
Dobré ráno, i u nás mlha, minus 1 °C, ale začíná prosvítat
, třeba se dočkáme.
, třeba se dočkáme.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Zdání klame. Slunce svítí jako blázen, ale ukazuje nám to necelý jeden stupeň. Třeba bude pěkný den.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Slunce svítí a je bezvětří. Ve stínu ještě lehce šediváček. Takže vyrážíme k našim potahovat obří fóliják. Kdyby bylo hnusně nebo alespoň foukal vítr, jeli bychom se juknout na pejska.
Ahojte o neděli! Tady svítilo, teď se zatahuje. Absolvovala jsem nedělní dopolední strepso-sinni-achimenesovou oficínu (sestřih, zálivka, odblešení a odvšivení) a jde se s motejlem. Hezkou fšem! 

Dobré ráno
!
6 °C, zataženo. I když před chvílí na 5 minut vykouklo
, chvílemi prší. Hlavně na cestu do práce mi muselo lít.
Hezký den přeji všem!
!6 °C, zataženo. I když před chvílí na 5 minut vykouklo
, chvílemi prší. Hlavně na cestu do práce mi muselo lít.Hezký den přeji všem!