Křížení
Re: Křížení
Jani, to jsou obříci. Já jsem je děsně usela, ale taky se dnes chystám ty větší přepíchat. Musím ještě vymyslet, kolik jsem jich schopná ubytovat. :)
Janičko, už se těším, až nám budeš ukazovat nové špeky.
To si, Helenko, ještě chvilku počkáš! 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jani, směle ti šlapu na paty...
No to tedy, sakra, jo. :)))))))))))) Ale to je dobře. Nejhorší je usnout na vavřínu!

A až to pokvete...

A až to pokvete...
Teda, holky, máte to hezky namnoženo, tu trpělivost vám v dobrém závidím. Máte to hezky srovnané, skoro jako vojáčky. 

Konečně vykvetly fialky z dalšího křížení.
Maminka Jingles, tatínka jsem si nepoznamenala. Jsem šmoula.
IR-Mája
IR-Naděje
IR-Polibek
IR-Jarní Déšť
Maminka Jingles, tatínka jsem si nepoznamenala. Jsem šmoula.
IR-Mája
IR-Naděje
IR-Polibek
IR-Jarní Déšť

Ivi, jestli je to z jednoho křížení, tak pěkný rozstřel. Jsou moc hezké. 

Jo, je to z jednoho křížení. Od Jingles mám všechny do růžova. Křížení od Momma's Backhoe jsou zase všechny převážně bílé, ale i tam každá trochu jiná.
Ivanko, daří se ti, jsou moc pěkné.
Ivanko, mám z tebe radost!!! Krásní bastlíci! Jsi moc šikovná.
Jen pilně křižníkuj dál!!!
Jen pilně křižníkuj dál!!!- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ivanko, deštík je moc pěkný. Jsi holka šikovná a hlavně trpělivá.
Já byla dneska taky za
.
Musela jsem rozfiknout oba květy sinningie An's Nyx na svatbu. Jeden květ jsem oženila se SimSim Honey Peach a ten druhý s JKL's Jessica Stone.Teď se budu modlit, aby z toho byla semínka a následně bastlíci. Chtěla bych barevný calyxík. Všichni basťoušci singošek ponesou úvodní značku JNL's...
. Musela jsem rozfiknout oba květy sinningie An's Nyx na svatbu. Jeden květ jsem oženila se SimSim Honey Peach a ten druhý s JKL's Jessica Stone.Teď se budu modlit, aby z toho byla semínka a následně bastlíci. Chtěla bych barevný calyxík. Všichni basťoušci singošek ponesou úvodní značku JNL's...

Nó, kdyby to bylo na mně - jako že fakt není, já vím :-D - dala bych jim rovnou Janli's. Takhle se mi to zdá zbytečně moc tajnosnubné, k tomu na vyslovení trochu "nepohodlné" a ještě od pohledu docela podobné s tím JKL's...

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Babo, ty musíš mít vždycky pravdu. :))))))
Jo, taky jsem nad tím uvažovala. Mně se zase zdálo to Janli's moc dlouhý. Ale vzhledem k HCY's, JKL's, WSL's atd. by to asi bylo lepší. Co se huby týká, tak rozhodně.
Tak tedy dobrá... ať je to Janli's.
Ale hlavně aby to bylo k čemu napsat, to je, oč tu běží.
Jo, taky jsem nad tím uvažovala. Mně se zase zdálo to Janli's moc dlouhý. Ale vzhledem k HCY's, JKL's, WSL's atd. by to asi bylo lepší. Co se huby týká, tak rozhodně.
Tak tedy dobrá... ať je to Janli's.
Ale hlavně aby to bylo k čemu napsat, to je, oč tu běží.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
A proč nezůstaneš u JL?
Já ti úplně přesně nevím. Snad aby se to nepletlo se strepsama?!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No ale zas bude na první pohled vidět, že jsou to kytky od jednoho šlechtitele. 

To je taky argument. :) Ale zatím, Ivanko, ještě není nic, kde by se to použilo. :))) Až něco bude k tomu, tak to rozseknem! 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mně by se taky lépe pamatovalo to tvé JL, už to máme vžité.