Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Přeju vám hezký den.
U nás taky slunce.
U nás taky slunce.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
U nás slunečno, sem tam mráček, vedro už od rána. Mám na zahradě tak strašně obalenou švestku mšicemi, že to snad ani není možné! Taky růže a petunky budu muset stříkat. S růžemi ale ještě počkám, loni je něco od mšic vyčistilo. Asi sluníčka.

U nás slunečno, sem tam mráček, vedro už od rána. Mám na zahradě tak strašně obalenou švestku mšicemi, že to snad ani není možné! Taky růže a petunky budu muset stříkat. S růžemi ale ještě počkám, loni je něco od mšic vyčistilo. Asi sluníčka.

Dobré ráno.
Vstávat a cvičit. My už vyrážíme do ulic.
Přeji všem krásný den.
Vstávat a cvičit. My už vyrážíme do ulic.
Přeji všem krásný den.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, jenom pomalu, je strašné vedro. Někdy jsem ráda, že sedím doma na zadku, a někdy z toho mám depky.
Včera v podvečer se v dálce pořád někde honily bouřky, doufala jsem, že zaprší i u nás, ale opět prdlačky. Už se to začíná stávat pravidlem, že snad dva měsíce nezaprší, anebo leje v kuse několik dní.
Užijte si všichni krásný den.
Včera v podvečer se v dálce pořád někde honily bouřky, doufala jsem, že zaprší i u nás, ale opět prdlačky. Už se to začíná stávat pravidlem, že snad dva měsíce nezaprší, anebo leje v kuse několik dní.
Užijte si všichni krásný den.
Tak my tu teď máme bouřku a leje, a leje, leje... jako protržená konev.
Dobré ráno.
My jsme večer byli na ohňostroji. Sešli jsme se v 19 hodin, opékali jsme buřtíky, když jsme je dojedli, přišla bouřka, tak jsme v chatičce poseděli u vínečka. Déšť asi ve 22 hodin ustal a od 22.45 jsme v pohodě shlédli ohňostroj.
Teď je venku polojasno, snad trochu zalito a stále teplo, momentálně 22 °C.
Mějte prima den.
My jsme večer byli na ohňostroji. Sešli jsme se v 19 hodin, opékali jsme buřtíky, když jsme je dojedli, přišla bouřka, tak jsme v chatičce poseděli u vínečka. Déšť asi ve 22 hodin ustal a od 22.45 jsme v pohodě shlédli ohňostroj.
Teď je venku polojasno, snad trochu zalito a stále teplo, momentálně 22 °C.
Mějte prima den.

Tak to jste měli prima večer. My byli doma, to víno jsme také otevřeli, jen ten ohňostroj nám nahradil ožralecký řev z nedaleké restaurace. Takže vlastně jako bychom tam byli s vámi a jen nevylezli z té chatky na ten ohňostroj.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno, víno nebylo. Ani jeden z nás ho nepije. Ohňostroj byl, protože probíhaly "dny města", a taky mi manžel odtud přivezl makrelu místo buřtů. Stavil se tam, když jel z práce. Kdyby dva měsíce nezapršelo, jak se v Břidle něco děje, určitě bude cedit - a taky jo! Konečně! Sice žádná sláva, ale lepší něco než nic.
Užijte si neděli.
Užijte si neděli.
Zas nám tu lítají blesky a hromy, a padá vodička. 

Dobré ráno, u nás opět krásně sluníčkové, ráno 16 °C. Včera večer se opět přehnala bouřka s trochou deště.
Jdu vařit, v poledne nám přijedou přátelé a budou u nás do čtvrtka.
Přeji příjemný den.
Jdu vařit, v poledne nám přijedou přátelé a budou u nás do čtvrtka.
Přeji příjemný den.

Dobré ráno!
Tak u nás za celý víkend kulové. Sice zataženo, přehnaly se mraky, vody tak akorát na spláchnutí prachu, za oba dny mi se střechy nateklo akorát půl bečky. Po okolních vesnicích i pršelo, jen nad námi je deštník. Zem už je rozpraskaná, škoda mluvit.
Tak u nás za celý víkend kulové. Sice zataženo, přehnaly se mraky, vody tak akorát na spláchnutí prachu, za oba dny mi se střechy nateklo akorát půl bečky. Po okolních vesnicích i pršelo, jen nad námi je deštník. Zem už je rozpraskaná, škoda mluvit.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno.
U nás popršelo docela dost, ale stejně málo, aby to důkladně zalilo stromy a keře. Pořád je zataženo, teplota spadla na 17 °C.
Helenko, to u vás bude rušno. Užijte si to.
Mějte všichni pěkný den.
U nás popršelo docela dost, ale stejně málo, aby to důkladně zalilo stromy a keře. Pořád je zataženo, teplota spadla na 17 °C.
Helenko, to u vás bude rušno. Užijte si to.
Mějte všichni pěkný den.
Ahojky po víkendu. U nás pršelo z neděle na pondělí, včera taky trochu, ale i přesto je zem rozpraskaná.
Přes víkend jsem zalívala a bylo toho málo.
Přes víkend jsem zalívala a bylo toho málo.
Dobré, dnes krásně sluníčkové, ráno a příjemný celý den. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Po včerejší zakaboněné neděli se dnešní den probudil do sluníčka. Teplota po ránu jen 12 °C.
Pěkný den přeji.
Pěkný den přeji.
U nás bylo včera pondělí.
A dnes je pod mrakem střídavě se sluníčkem. Jsem v dílně, protože mám horu práce, a chodím se ven ohřát.
A dnes je pod mrakem střídavě se sluníčkem. Jsem v dílně, protože mám horu práce, a chodím se ven ohřát.
U nás je celý den zataženo a celkem chladno. A vody nic moc, popršet by ještě mohlo.
Dobré ráno, venku je momentálně 15 °C a svítí
.
Mějte prima den.
.Mějte prima den.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte všichni.
U nás pod mrakem a chladno, 11 °C.
Mějte se hezky.
U nás pod mrakem a chladno, 11 °C.
Mějte se hezky.
Ahojky, u nás je taky pod mrakem, ale docela teplo. Jestli se spustí déšť, bude fajn, dneska jsem dlouho v práci, tak mi to neva.