Křížení
Re: Křížení
Souhlasím, je moc krásná.
Pepísku, vemte se s Mildou za ruce a jděte udělat díru do zahradníků. :))))) Je prostě bjůtiful. :))))))
Pepčo, a nějaké informace prosím. Kdo jsou rodiče, jak je semenáč vysoký a kdy jsi zasel. 

Mildo, je to Sunrise Thunder x Sunny Day, výsev 28. 12. 2014, současná výška je 29,5 cm.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Pepí, je moc krásná. 

Pepčo, dík za info, sm. Sunrise Thunder vypadá dobře, to ani nevím, že ji máš. :) Je i pěkně vysoká, moje semenáče smithianth jsou menší, 10-20 cm. Vegetační doba asi stejná.
Mildo, jestli Sunrise Thunder přežije mou péči do podzimu, s klidem se podělím. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Pár nových semenáčků z křížení E - DS-Rozhdenie Taifuna x Harlequin Damsel.
Ivčo, všechny moc pěkné. Pro mne je nejhezčí ten bezlepkový moučník. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě zas IM-Krása Veliká. Já vím, blbý název, ale to bylo první, co jsem řekla, když jsem ho objevila. 

Ivanko, jsou to krásky. U mne taky vede IM-Crème Brûlée, líbí se mi moc.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Helenko, pošlu ti lupínek, jak trošku naroste. 

Ivanko, však se určitě potkáme zase na nějakém setkání, ale jsi moc hodná, děkuji.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Mně se taky nejvíc líbí IM-Crème Brûlée - jenom jsem teda zvědavá, jestli se to někdy někomu povede napsat správně. To bude zas další DS-L'épatage d'Alchimie, ten taky jaktěživo nikdo netrefí tak akorát... (i když nějaká výjimka myslím už byla, tak mě neberte za slovo :-).
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Krásné, taky je mým favoritem IM-Crème Brûlée.
Ivanko, taky se přidávám k IM-Crème Brûlée (jsem si ten název zkopírovala, abych neudělala překlep
).
).Re: Křížení
Kočkodane, povedly se! Já očekávám každým dnem první letošní. Ale počasí tomu moc nepřeje. Dala bych foto, ale píšu ze starého noťasu, který nemá malou čtečku karet. A kabely od foťáku jsou bůhví kde. Tak musím počkat, až donesu Aušus ze servisu. Nepřehrával mi hajzlík videa. Ještě že jsem dobráka starého Acírka nevyhodila. :))))
Jinak u mě je taky nejzajímavější ten první. Jméno nepíšu, určitě bych to zvorala.
Jinak u mě je taky nejzajímavější ten první. Jméno nepíšu, určitě bych to zvorala.
Krásný a povedený jsou všechny. U té Krásy... má zelený lemík?