Sinningia
Re: Sinningia
Pepo, tak ta je krásná. Fakt za rok? Když vidím ty svoje měsíční blechy, tak si říkám, že to pokvete tak za 10 let - jestli vůbec...
Zajímavá a krásná!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Hani, prosím tě, toto mi vykvetlo, nejsem si jistá, ale možná je to z té brambůrečky, co jsem od tebe dostala vloni. Nevíš náhodou, zda ano či ne? A pokud ano, tak název? Je maličká, ten květ má cca 1,2 cm max.
Ivi, konečně jsem se nad tím pořádně zamyslela (já takovouhle nemám - mám dojem, že ta ode mě byla Freckles...?). Řekla bych, že tohle je Poupee...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Komu patří hadí hlava?
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Hadi jsou dobrý.
Hani, děkuju, já měla za to, že je od tebe.
Hani, děkuju, já měla za to, že je od tebe.
Janičko, ta očička jsi přimalovala?
Ne ne, Helenko. To jsou uschlý nektarový žlázky u semeníku S. iarae. :)))))) Skoro jsem se toho lekla. :)
Jani, to je super. Had ve zbroji tu ještě nebyl, jako by měl na hlavě helmu. :)
Tak máme pokračování loňské červené (micro)knihovny... (viewtopic.php?f=17&t=58&p=86133#p86131, viewtopic.php?f=17&t=58&p=86133#p86133... :-)
Loni se SimSim Salaviem neprodala, letos už jo - ale za cenu řádově nižší, než byla loni i jen vyvolávací... I tak je to úctyhodných 256 $, víc než 6000 Kč - při loňském kurzu dolaru by to teda bylo o celou tisícovku míň, o pětinu se nám to zvedlo... :-/
Tak schválně, za jak dlouho se dostane na nějakou "normální" cenu...
Loni se SimSim Salaviem neprodala, letos už jo - ale za cenu řádově nižší, než byla loni i jen vyvolávací... I tak je to úctyhodných 256 $, víc než 6000 Kč - při loňském kurzu dolaru by to teda bylo o celou tisícovku míň, o pětinu se nám to zvedlo... :-/
Tak schválně, za jak dlouho se dostane na nějakou "normální" cenu...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Je krásná, ale za ty prachy bych se na ni bála i dívat, ať ji neuřknu.
Na druhé straně, mít v kapse nějaké euromilióny, tak mě taková položka nezrujnuje
.
Na druhé straně, mít v kapse nějaké euromilióny, tak mě taková položka nezrujnuje
.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Nepohrdla bych, jsou opravdu nádherné, ale za tu cenu by mě mohly milovat.
Je to fakt kráska, asi bych v její přítomnosti ani nedýchala...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, to je cena. Panečku. No ale mně euromiliony nehrozí, nemám štěstí ve hře. Dneska jsem koupila los a dostala jsem kulový.
Fialiku, jsou nádherné obě.
Fialiku, jsou nádherné obě.

Jedna z posledních loudalů.
Janičko, dala si na čas, musela se pořádně zkrášlit, stálo to za to.
Teda Jani, ta je fakt parádní.
Jani, co ji pomlouváš - vždyť ti kvetla už v dubnu...? To byla ale nějaká modřejší, teď se asi vyletnila :-) - viewtopic.php?f=13&t=111&start=920#p91140.
Mě by ale zajímal její původ - na internetu totiž kromě našich a tvých stránek není k nalezení ani "Gill Isabelle", ani "Ice Ripples"...
Nevíš něco bližšího?
Mě by ale zajímal její původ - na internetu totiž kromě našich a tvých stránek není k nalezení ani "Gill Isabelle", ani "Ice Ripples"...
Nevíš něco bližšího?
korektor.cz
korektor.cz