Křížení
Re: Křížení
Janli, já už si toho všimla dávno :), nejsem přímo z Jindřicháče, bydlím 2 km za Kardašku směrem na Červenou Lhotu, ale do JH jezdím. Ty ale nemáš fialenky, nebo se pletu? I na Kaproun jsem ti koukala, jaké tam rostou pěkné kytky - já tam brigádničila na úzkokolejce.
Prolezla jsem tohle téma celé a šmírovala křížence fialek, moc pěkní byli, škoda, že jich není více. Zkoušela jsem dát dohromady Rob's Scrumptious a LE-Iuzhnaia Noch', ale na semeníku ani po 14 dnech nic nevidím, tak zas zkusím další.
Prolezla jsem tohle téma celé a šmírovala křížence fialek, moc pěkní byli, škoda, že jich není více. Zkoušela jsem dát dohromady Rob's Scrumptious a LE-Iuzhnaia Noch', ale na semeníku ani po 14 dnech nic nevidím, tak zas zkusím další.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No vida, kočkodane, zadařilo se!!! Já tu letos nemám zatím nic, co by stálo za vyfocení. :( 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Jaňule, já ti dám kočkodana. Dyg je to vopice. A copa já jsem vopice???
Ti sourozenci si skoro nejsou podobní, ale pěkní jsou, to jooo.
Néééé, vopice nejsi. Pro mě je kočka-kočkodan. :)))))
Další je taky povedený velmi velice. :) To je právě na tom to tajemný, že jsou si často tak hodně nepodobní.
Další je taky povedený velmi velice. :) To je právě na tom to tajemný, že jsou si často tak hodně nepodobní.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Ivanko, ty tvý borůvky jsou úžasný... asi budu časem loudit lísteček. I když ty další jsou taky krasavci, ale mně se moc líbí ty puntíkatý. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Holky, borůvky děkujou. Dvě už putují dál, vezme si jednu borůvku manžel na okno do práce a druhou soudružce šéfové. Ta už má ode mě asi 6 strepsů a prý je má veliké a obsypané květy. Tak jsem ráda, že se mají dobře.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
A další vykvetlé...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
... a ještě pár, a další nakvétají. Bude těžké vybrat ty nej, které zůstanou.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No taky ho mám stranou a rozhoduji se nad ním. Mám pro něj i vymyšlené jméno. 

Souhlas, taky se mi líbí nejvíc. Nebude to zase nějaký borůvkový rozprsk na sněhu nebo tak něco? 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ne, ale borůvkový knedlík.
Ale ještě nejsem rozhodnutá nechat ho. Mám tam ještě mraky dalších nevykvetlých, tak musím počkat.
Ale ještě nejsem rozhodnutá nechat ho. Mám tam ještě mraky dalších nevykvetlých, tak musím počkat.Re: Křížení
Pěkně křížíš, Ivo. A jména podle jídel je taky zajímavý nápad. Já přidám další achíky z křížení A. antirrhina x A. dulcis. Sice nebudou na chov, ale mohly by se jmenovat třeba Žloutkové Řezy, nebo Palačinka se Zavařeninou.

Naposledy upravil(a) kozlik dne ned 12. črc 2015 20:45:14, celkem upraveno 1 x.
Jooo, jedny žloutkové, jedny vanilkové a jahodový sorbet tam vidím, ne?
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Mildo, moc pěkné všechny tři kousky. Myslím, že budu trošku žebronit o šiškoně na podzim, nebo někdy výhledově. A já zas nafotila dnešní vykvetlé.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ivuško, ta marmeláda se ti moc povedla, a ještě se mi líbí ty puntíkaté.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Danuš, pošlu ti kousek marmelády na košt, ale až na podzim. Jinak manžel (je lehce nakažen streptománií) si vybere, které kousky chce do práce, a zbytek bude k mání, tak taky pošlu, kdo co budete chtít.
Evuško, tobě pošlu jeden borůvkový knedlík.
Evuško, tobě pošlu jeden borůvkový knedlík.