Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Helenko, s radostí bych ti poslala vodu. Tady leje už druhý den a noc, že se nedá vylézt z chalupy. Už bych to měnila za to vaše bezdeští! 

Ahojky, u nás taky sucho, opět nešlo pořádně kopnout na zahradě. 

Janičko, můžeš nějakou přivézt v sobotu. 

Jani, nehamouni a pošli to k nám. Včera jsem byla sázet macešky na hřbitov, jako bych to strkala do popela, navíc na hřbitově neteče voda - vyschla studna.
Ráno bylo zataženo a teď máme
.
Ráno bylo zataženo a teď máme
.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zataženo už druhý den, ale voda nespadla ani trochu. Mějte se pěkně.
Meteo Budějovice říkali, že se to přesunuje na Moravu. Tak se snad dočkáte. :)
U nás už taky druhý den popršává, klidně do soboty ještě může. Na víkend potřebuju, aby bylo pěkně. :-)
Dobré ráno! Tak už začalo
i u nás. Teď nevím, jestli se mám radovat, nebo (vzhledem k prudkému ochlazení) nadávat, protože mám ještě plno dodělávek venku.
i u nás. Teď nevím, jestli se mám radovat, nebo (vzhledem k prudkému ochlazení) nadávat, protože mám ještě plno dodělávek venku.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno. V noci snad trochu sprchlo, teď je 11 °C, zataženo a mlha. Mějte pohodový den.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
Včera začalo být slzavé počasí a to s přestávkami trvá. Já jen doufám, že zítra bude ucházející počasí. Chceme s sebou vzít vnuky, že půjdou s manželem do zoo.
Včera začalo být slzavé počasí a to s přestávkami trvá. Já jen doufám, že zítra bude ucházející počasí. Chceme s sebou vzít vnuky, že půjdou s manželem do zoo.
Ahojky, tak hlásím, že máme "vybetonovaný základ" na schody z obou stran. Pro naši Jesynu to znamenalo, že musela být na špagátě na krátko, aby neskočila do betonu. No ale, kozena, odmítá vlézt do boudy, tím pádem když v noci pršelo, tak ležela koza na dešti. Ráno už byl beton zatvrdlý, tak jsme ji utřeli a dali jsme jí suchou deku na místo, kde je zvyklá ležet. No snad to neodmarodí.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, dnes by ani psa ven nevyhnal. Je tam hnusně a hnusně fouká vítr. Nejlíp je prý u krbu s dvojkou vína, ale protože ani jedno nemám, budu se tetelit v teple ústředního topení.
Dobré skoropoledne. U nás je počasí stejné, ani se nám nechce jít na zahradu. Mějte prima neděli. 

Pěkné nedělní odpoledne. Je to všude asi stejné. Svítí, ale nehřeje a k tomu fouká vítr.
U nás nic nesvítí. 

U nás je za okny vážně azuro, ale teplota 9 °C. Láká to ven, ale za dveřmi tě to hned přejde.
Tady jakbysmet. Za oknem teplo, před oknem sprostá zima. Tentokrát jim to vyšlo. :) 

Dobré ráno
!
Zataženo, 1 °C, stále od včerejška vítr a navíc vzduchem poletuje sníh, nějak jim ta předpověď vyšla.
Doufám, že se ještě oteplí, stále mám jiřiny v zemi, v pátek jsem vyrývala mrkev a nešlo vidlemi zarýt do země, jak je sucho. Jak budu rýt tu zahrádku, čert ví...
!Zataženo, 1 °C, stále od včerejška vítr a navíc vzduchem poletuje sníh, nějak jim ta předpověď vyšla.
Doufám, že se ještě oteplí, stále mám jiřiny v zemi, v pátek jsem vyrývala mrkev a nešlo vidlemi zarýt do země, jak je sucho. Jak budu rýt tu zahrádku, čert ví...
Dobré ráno.
Sniiiiiih? Vítr včera taky foukal, ale bylo celkem jasno, slunilo, ale nehřálo. Přes den kolem 10 °C, spíš míň. Teď jsou 3. Doma není moc k hnutí, musím ty narychlo nanošené kytky porovnat, aby se tu dalo bydlet.
Sniiiiiih? Vítr včera taky foukal, ale bylo celkem jasno, slunilo, ale nehřálo. Přes den kolem 10 °C, spíš míň. Teď jsou 3. Doma není moc k hnutí, musím ty narychlo nanošené kytky porovnat, aby se tu dalo bydlet.